Despre Noi

 

 

Oricat ai cauta...ramanem solutia planului tau!
Pentru ca nu suntem mari...dar nici mici.
Nu suntem ieftini...dar nici scumpi.
Nu suntem foarte multi...dar suntem profesionisti!

 

 

Euro Contur activeaza din anul 2004 si este specializata in lucrari de anvergura medie in domeniul constructiilor civile cum ar fi:

  • constructii case la rosu;
  • constructii case la cheie;
  • renovari si consolidari cladiri;
  • izolatii termice si hidroizolatii;
  • finisaje interioare si exterioare;
  • instalatii electrice, termice si sanitare.

Venim in intampinarea clientilor cu solutii sigure, materiale si tehnologii de actualitate pentru case, apartamente, birouri, spatii comerciale si alte obiective incercand sa optimizam raportul calitate pret intr-un pachet de lucrari si servicii complete, nemaifiind nevoie sa apelati la alte firme.

Video constructie casa smiley INAINTE - DUPAsurprise (click aici) yes

Colaboram cu specialisti in domeniu, ingineri si arhitecti pentru a va oferi consultanta de specialitate in luarea celor mai bune decizii. Contati pe experienta noastra, ascultati-ne opiniile intrucat avem tot interesul sa gasim impreuna cele mai bune solutii pentru proiectul dumneavoastra.

Compania noastra intelege prin relatia cu clientul, pe langa respectarea unui contract ferm, un mod de lucru eficient prin care beneficiati pe tot parcursul colaborarii de consiliere in proiectare si executie pentru ca rezultatul obtinut sa va incante.

Firma este dotata cu scule si utilaje performante: vibratoare de beton, nivele laser,  grinzi vibrante, elicoptere pentru beton, demolatoare, placa vibranta, compactoare pamant, betoniere profesionale, tuburi pentru evacuare moloz, masini de transport materiale, cofraje, schela, popi metalici si personal calificat (inginer RTE, diriginte de santier).

Asiguram pe durata executiei diverse lucrari de excavat si taluzat cum ar fi:  fose, fundatii case, garduri, canalizari sau alte lucrari specifice de constructii si instalatii, cu miniexcavatorul JCB 8025 (click aici).

Contact:
SC Euro Contur SRL
Date Fiscale:
Cod fiscal: 16904671
Nr. Reg. Com.: J22/2365/2004
Web: www.eurocontur.ro

Facebook: https://www.facebook.com/eurocontur/

YouTube: https://www.youtube.com/@eurocontur

Email: office@eurocontur.ro

Sediu Iasi:
Adresa:
Iasi, Str. Ignat, Nr. 15
Telefon:
0232.272.006
Tehnic:
Telefon:
0722.431.100
Contabilitate:
Telefon:
0724.044.022