GARDURI SI IMPREJMUIRI TERENURI

Gardul cu stalpi si fundatie din beton armat are ca materie prima de fabricatie betonul si fierul. Acest tip de gard este caracterizat de rezistenta si durabilitate in timp, permite numeroase solutii de finisare iar spatiile dintre stalpi se pot executa in diverse variante si combinatii oferind valoare estetica ridicata zonei in care este amplasat.

Gardul pe langa rolul de protectie si delimitarea a terenului poate sa  transmita informatii legate de caracteristicile imobilului precum si de calitatea, rigurozitatea si bunastarea proprietarului. Un gard trebuie bine executat intrucat este o constructie liniara, expusa intemperiilor si vibratiilor strazii aspecte care conduc la degradarea rapida a acestuia.

Din aceste motive oricine doreste un gard sigur si rezistent trebuie sa trateze constructia lui ca pe o investitie pentru a evita interventiile periodice de intretinere ce aduc costuri suplimentare. Pentru un confort sporit si necesar la constructia gardului este bine sa aveti in vedere automatizarea portii auto si instalatia aferenta pentru videointerfon si control acces.

Materialele utilizate la realizarea finisajelor gardului cu stalpi si fundatie din beton armat:

  • tencuiala decorativa siliconica;
  • tencuiala cu marmura decorativa;
  • granitul si piatra naturala;
  • fierul forjat, lemnul, sipcile compozit;
  • caramida aparenta, etc.
Galerie Imagini:
Contact:
SC Euro Contur SRL
Date Fiscale:
Cod fiscal: 16904671
Nr. Reg. Com.: J22/2365/2004
Web: www.eurocontur.ro

Facebook: https://www.facebook.com/eurocontur/

YouTube: https://www.youtube.com/@eurocontur

Email: office@eurocontur.ro

Sediu Iasi:
Adresa:
Iasi, Str. Ignat, Nr. 15
Telefon:
0232.272.006
Tehnic:
Telefon:
0722.431.100
Contabilitate:
Telefon:
0724.044.022