Servicii

Construieste sigur...nu singur!

Raspundem clientilor nostri cu solutii complete si bine executate indiferent de gradul de complexitate sau destinatia lucrarilor (case, apartamente, birouri, spatii comerciale, terenuri sportive).

Executam o gama  variata de lucrari in constructii incepand cu lucrari de mici dimensiuni pana la lucrari foarte complexe:

Colaboram cu furnizori importanti de materiale de constructii si putem obtine preturi avantajoase pentru proiectul dumneavoastra.

Ne specializam permanent prin participarea la numeroase cursuri de instruire si informare la care suntem invitati de furnizorii si producatorii de tehnologii si materiale, comparand proprietatile si modul de aplicare, caracteristicile si avantajele acestora.
Suntem rigurosi in evaluarea si abordarea cu maxima seriozitate a  lucrarilor solicitate precum si in stabilirea modalitatii de plata prin care sa putem finaliza in bune conditii obiectivele in cauza.
In acest scop ne puteti contacta cu incredere, vom analiza proiectul dumneavoastra si vom intocmi o oferta de pret estimativa.

Contact:
SC Euro Contur SRL
Date Fiscale:
Cod fiscal: 16904671
Nr. Reg. Com.: J22/2365/2004
Web: www.eurocontur.ro

Facebook: https://www.facebook.com/eurocontur/

YouTube: https://www.youtube.com/@eurocontur

Email: office@eurocontur.ro

Sediu Iasi:
Adresa:
Iasi, Str. Ignat, Nr. 15
Telefon:
0232.272.006
Tehnic:
Telefon:
0722.431.100
Contabilitate:
Telefon:
0724.044.022